perjantai 11. maaliskuuta 2016

Musta taitaa tulla wräppäri!

Kaikkea pitää nykyään keventää: ruokaa, juomaa, painoa, stressiä, askelta, taakkaa, kohta kai palkkaakin...
(Yhden kevennyksen teen ihan mielellään säiden niin salliessa: kevennän vaatetusta! :D )

Kevyt sanalla on hiukan huonohko kaiku, koska sen tunnetuimmat synonyymit ovat vähäinen, niukka, mieto...tämän kirjoittelijan mukaan luovutaan maukkaasta, mieleisestä tai innostavasta, kun puhutaan kevyestä :D

Ruokaan liitettävät adjektiivit sanalle "kevyt" on vähäenerginen ja helposti sulava.
No mutta siitäpä ihan kevyenä aasin siltana seuraavaan kevennettyyn reseptiin, joka on kokeilemisen arvoinen:

                                                      KANA-FETAWRAPIT SALAATILLA

 
Näistä tuli oikeasti hyviä, eikä mausta tarvinnut tinkiä :)
 
 
Ruskista kanasuikaleet pannulla ja mausta mieleiseksi. Hauduta hetken aikaa kypsäksi.
 

 
Näissä käytin Romaine -salaattia, mutta mikä tahansa tarpeeksi suurilehtinen
salaattilajike käy. Tarvittaessa ohenna salaatinlehden ruotoa.
 
 
Kermaviilistä ja valmiista dippikastikeesta tulee helppo, kevyt ja maukas kastike.
Lisukkeeksi meillä laitettiin fetaa, kurkkua ja tomaattia.



Levitä salaatinlehdet vierekkäin laudalle ja laita kastiketta pohjalle.
 

 
 
Lisää kanasuikaleet ja muut täytteet päälle. 
 

 
Kääri rullalle ja leikkaa hiukan vinosti kahtia.
Aseta tarjolle ja nauti samantein.
 
Maistuvaista! :)
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti